Als jouw vragen niet worden beantwoord door onze FAQ, neem dan gerust contact met ons op via DM, mail (shop@ventdunord) of whatsapp op +31 6 12611765.

Hoe kan ik bestellen? Je kunt op de website bestellen door de artikelen te kiezen die je leuk vindt. Bij het uitchecken zijn de verzendgegevens en betaling  vereist. Na deze acties houden we je op de hoogte van je zending.

Hoe zit het met de verzendkosten?

Binnen Nederland is verzending boven de 50 Euro gratis en onder de 50 Euro kost verzending 4,95 Euro. Voor de Amsterdammers brengen we het graag bij je op de stoep. Helaas kan dit technisch nog niet in het online winkel systeem, maar.. kies je voor de afhaaloptie en wil  dat wij het bij je komen brengen; neem dan contact op en we regelen het.

Verzendkosten voor voor de EU1-zone ( Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Denemarken, Italië, Zweden ); tot 2 KG =8 Euro, boven de 2 KG = 17,50 Euro.

Verzendkosten voor de de EU2-zone (Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Verenigd Koninkrijk, Albanië, Andorra, Wit-Rusland, Bosnië & Herzegovina, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Groenland, IJsland, Kosovo, Liechtenstein, Moldavië, Montenegro, Noord-Macedonië, Noorwegen, San Marino, Servië, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Vaticaanstad) tot 2 KG = 10 Euro, boven 2 KG = 20 €.

Verzendkosten voor de rest van de wereld; tot 2 KG = 23 Euro, daarboven 2KG = 45 Euro.

Hoe kan ik betalen? De volgende betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar: Ideal, Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Shop pay, Apple pay, Google pay, PayPal.

Hoe zit het met de verzendkosten voor retouren? Kosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening. Retourneren kan ook in de winkel van VENT DU NORD aan de Staalstraat 16H tijdens openingstijden. Indien een product een defect vertoont, zijn de verzend- en retourkosten voor onze rekening.

Wat is de verwachte leveringstermijn? Wij verzenden je bestelling binnen 48 uur met PostNL en houden je op de hoogte van de verwachte bezorgtijd.

Kan ik mijn bestelling afhalen in de winkel? Ja, afhalen kan tijdens openingstijden in de VENT DU NORD winkel aan de Staalstraat 16H. Bij het afrekenen zal de afhaaloptie zichtbaar zijn.

Kan ik mijn bestelling retourneren en hoe? Ja, dat kan. Bij je bestelling ontvang je een retourformulier waarop alle details staan ​​vermeld. Wij zullen de kosten voor de bestelde artikelen binnen 72 uur na ontvangst van de retourzending terugbetalen, verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als ik mijn webwinkelbestelling retourneer, krijg ik mijn geld terug, maar als ik mijn aankoop in de winkel(s) retourneer, krijg ik een tegoedbon in plaats van geld terug, waarom? De webwinkel maakt het technisch mogelijk om terugbetalingen te doen, met betrekking tot het retourneren van goederen gekocht in de winkels kiezen we ervoor om een ​​voucher uit te geven in plaats van een terugbetaling.

Ik ben op zoek naar een specifiek product dat ik niet online of in de winkels kan vinden, zijn er opties? Ja, die zijn er, informeer ons alstublieft over je specifieke behoeften en we zullen proberen dit voor je te regelen door contact op te nemen met onze leveranciers. Zo bepalen we samen met onze klanten het winkelaanbod.