Tijdelijke winkelruimte te huur op A1 locatie in Amsterdam
 
VENT DU NORD – Utrechtsestraat 105
 
VENT DU NORD (Nederlands jassenmerk) huurt sinds 3 jaar op tijdelijke basis een winkel in dé straat van Amsterdam.
 
We hebben besloten de gehele ruimte van 140 m2 de komende jaren te huren.
Vanaf augustus 2014 is de huidige winkel twee maal zo groot geworden en kan er tijdelijke winkelruimte worden gehuurd.
 
We gaan deze ruimte delen met ondernemers die hun bijzondere producten willen laten zien. Uitgangspunt is dat we elkaar versterken en de bezoekers een steeds wisselend, uniek en verrassend aanbod bieden.
 
Omgeving:
De Utrechtsestraat is A1 locatie in Amsterdam.
De straat loopt van het Frederiksplein (Nederlandse Bank) tot het Rembrandtplein en overbrugt de grachten.
Het pand bevindt zicht in het midden van de straat die wordt gekenmerkt door een mix van horeca en winkels; naast slager, visboer en bakker, woon / design winkels, muziekwinkel Concerto, is er een gemengd aanbod kleding winkels.
Bezoekers van de Utrechtsestraat zijn mensen uit de grachtengordel en binnen- en buitenlandse toeristen (om de hoek op de Herengracht is dit jaar het Waldorff Astoria Hotel geopend).
Tram 4 rijdt door de Utrechtsestraat.
 
De tijdelijke winkelruimtes:
Aan de rechter- en achterzijde zijn een 5 tal segmenten die variëren in breedte van 2,50 tot 4 meter. Voor december geldt een toeslag.
 
In de prijs is inbegrepen: winkelruimte + opslag in de kelder / verwarming en elektriciteit / verkooppersoneel / zichtbaarheid in de etalage / gebruik van pin.
 
De segmenten zijn te huur voor minimaal 4 weken en maximaal 12 weken. We behouden ons het recht voor om zonder opgave van redenen een mogelijke huurder af te wijzen.
 
Kleinschalige horeca is toegestaan, condities op aanvraag.
 
De achterruimte van 40 m2 kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld fotostudio, expositie kunst / foto’s, meubelen etc. Condities op aanvraag.
 
Voor meer informatie; mail (shop@ventdunord.nl) of bel:
Pita 0612611765
Rob 0627407856